Hatékony fogyás hasról

Szabadulj meg zsírpárnáidtól hatékonyan!

Nos, a legtöbb túlsúllyal küszködő ember számára az a legnagyobb probléma, hogy akkor is esznek, amikor nem éhesek. Az egyetlen hatékony fogyókúra megoldás az, hogy kizárólag és csakis akkor szabad étkezni, amikor már ténylegesen éhes valaki.

Vigyázni kell, hogy nehogy összekeveredjen- az igazi éhség érzése- a csak- de ennék valamit érzéssel. Az igazi éhséget az ember nem a torok tájékon érzi, hanem a gyomorból jön. Ilyenkor aztán mindenki egyen azt, amit megkíván - de abban a pillanatban, hogy az éhségérzet megszűnik- az étkezést be kell fejezni.

Lassan szabad étkezni, és minden falatot többször megrágva kell lenyelni, így időt adva agyunknak, hogy vissza tudjon jelezni - elegendő a táplálék. Nincsenek korlátok a fogyókúrában, de a mennyiséggel mindig vigyázni kell- bármit lehet enni, de be kell tartani a szabályt, hogy abban a pillanatban, amikor már a teltség érzés jelentkezik megálljt kell parancsolni.

Így hosszabb távon nem kell önsanyargató életet élni- kalóriákat számolgatni- csupán be kell állítani mindenkinek magát arra, hogy kedvtelésből soha ne étkezzen, hanem kizárólag akkor- amikor azt a szervezetünk éhséggel jelzi. Megfelelő folyadékfogyasztással kombinálva ez a legtovább - szinte végtelenségig tartható hatásos fogyasztási módszerek egyike.

Ha bármilyen kérdésed van a fenti cikkel kapcsolatban, írj és mi 24 órán belül válaszolunk!

Kérdés feltevéséhez KLIKK IDE!

Hozzászólások

szasza25 2012.08.20. szia! mien gyakorlatokat csináljak hogy a hasamrol lefogyak
Válaszolok
anikó 2013.02.18. Szia. Mit tudnál ajánlani,hogy hasról és úszógumiból tudjak fogyni,karcsusodni. Mit tudnál javasolni, hogy izmosabb lábam legyen és mit,hogy izmosabb és kerekebb fenekem?
Válaszolok
Grajczár Zsuzsika 2013.06.17. Szia. Nemsokára megyünk a Balatonra az osztállyal kirándulni és persze fürödni is fogunk. Mit tudnál ajánlani,hogy úszógumiból tudjak fogyni, és combból is. Kérlel segíts.!
Válaszolok
Kenyér Anita 2014.04.22. Szia.Mit tudn 224 l aj 224 nlani,hogy egy kicsit fogyak minden honan.Most 164cm magas vagyok és 65 kiló. Kérlek segíts.Annyi, még hogy laktoz érzékeny vagyok és sok mindent megkell vonom magamtól.Laktozmentes termék kevés van.Sajnos.Köszönöm előre is a segíségedet.Szia.
Válaszolok

Kérdésem van

Név:

Email:

Üzenet:
Real Time Web Analytics